Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία

Μητσοτάκης Βουλή άγριος
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί την Δημοκρατία μας στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της σύγχρονης ιστορίας της. Δεν φτάνει που βύθισε τη χώρα στο πένθος και τη φτώχεια, καθώς δεν έλαβε κανένα μέτρο προστασίας της υγείας, της οικονομικής και κοινωνικής επιβίωσης του λαού, τώρα αφαιρεί με αστυνομικές διαταγές βασικά συνταγματικά δικαιώματα από τους πολίτες της.

Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα καλύτερο από μια κυβέρνηση που αντιμετωπίζει την συντριπτική πλειοψηφία του λαού ως αναλώσιμη ύλη στα σχέδια κερδοφορίας των χορηγών της. Κινείται πολιτικά με μόνο άξονα την εκλογική και πολιτική της επιβίωση, ενώ την ίδια ώρα δεν ακούει ούτε τις εκκλήσεις των ειδικών, ούτε της αντιπολίτευσης.

Η απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 99 ατόμων είναι το τελευταίο σκαλί της αθλιότητας. Διότι όχι μόνο βάλλει κατά του συντάγματων και των δικαιωμάτων των πολιτών στην Έλλάδα, αλλά επειδή το επιτελείο Μητσοτάκη χρησιμοποιεί χυδαία ψέμματα για να δικαιολογήσει την αντιδημοκρατική πρακτική της.

Νωρίς το πρωί ανακοινώθηκε πως ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ απαγορεύει τις συναθροίσεις λόγω κορονοιού για μια εβδομάδα μετά από εισήγηση των ειδικών επιστημόνων. Λίγη ώρα μετά η κυβέρνηση συνελήφθη ψευδόμενη καθώς έγινε γνωστό πως η επιτροπή δεν έλαβε καμία τέτοια απόφαση

Επιπρόσθετα, επιβεβαίωσαν πως η αντιδημοκρατική εκτροπή αφορά μόνο και απόλυτα τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, καθώς διευκρινίστηκε πως η απαγόρευση συναθροίσεων δεν αφορά την αγορά και τις ουρές που σχηματίζονται σε κεντρικές περιοχές.

Και τέλος, έφθασαν να κοροϊδεύουν τους πολίτες λέγοντας πως υπάρχει χαλάρωση των μέτρων! Έπαιξαν με τις λέξεις και με την άγνοια των περισσοτέρων για τα νομικά, ενώ είναι γνωστό πως οι μέχρι πρότινος απαγορεύσεις εξαιρούσαν ρητά το άρθρο 11 του Συντάγματος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση ψευτών, ιδεοληπτικών και ανίκανων.

Και πρέπει να φύγει τώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL