Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
ΣΚΑΪ / Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» ενόχλησε για μια ακόμα φορά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΚΑΪ / Το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» ενόχλησε για μια ακόμα φορά

Δημήτρης Οικονόμου
δημοσιογράφος ΣΚΑΙ

Δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά του ο Δημήτρης Οικονόμου για τα καθημερινά πρωτοσέλιδα της «Αυγής», που αποκαλύπτουν τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, την οικονομία, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και τώρα των πανεπιστημίων. 

«Απ’ ό,τι βλέπω δεν έχει θέμα η εφημερίδα» ισχυρίστηκε προκλητικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ διαβάζοντας τον τίτλο «Ακροβασίες για την πανδημία» της εφημερίδας, η οποία σχολιάζει τον κυβερνητικό σχεδιασμό «βλέποντας και κάνοντας» με τα μέτρα, αλλά και το αλαλούμ με τον «κόφτη» στις αγορές. Για τον Δημήτρη Οικονόμου, δεν είναι θέμα ότι ενώ χθες το πρωί δύο κυβερνητικά στελέχη προανήγγειλαν την υιοθέτηση εφαρμογής «κόφτη» για τις αγορές των πολιτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πιάστηκε αδιάβαστος το μεσημέρι και να δηλώνει άγνοια, επιβεβαιώνοντας το επικίνδυνο κυβερνητικό αλαλούμ.

https://www.youtube.com/watch?v=yniT7L4CbD0

«Περιμένετε ρε παιδιά, ακόμη δεν γύρισαν οι άνθρωποι» έσπευσε επίσης να δικαιολογήσει τη σιωπή της κυβέρνησης για την ατζέντα των διερευνητικών επαφών Αθήνας-Άγκυρας. «Χθες το βράδυ έπρεπε να πάρουν για να ενημερώσουν;» υποστήριξε ειρωνικά αναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά τον ρόλο του συνηγόρου της κυβέρνησης.

Λίγο ακόμη και θα μας πουν να στέλνουμε τα πρωτοσέλιδα για να τα εγκρίνουν πριν πάνε στο τυπογραφείο...
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL