Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Ρόδος / Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόδος / Χυδαίο, σεξιστικό παραλήρημα από τον αντιπρόεδρο του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων

Σεξισμός κακοποίηση γυναίκα
pixabay.com

Απίστευτο οχετό εξαπέλυσε κατά της δημοσιογράφου που κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό, ο αντιπρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς.

Η χυδαία ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της τοπική κοινωνίας της Ρόδου, των εργαζομένων και παραγόντων του τουρισμού που ζητούν την παραίτησή του και την παρέμβαση Εισαγγελέα.

Στην άθλια ανάρτηση, που έσβησε χρησιμοποιούσε απαράδεκτες εκφράσεις, και για να δικαιολογηθεί είπε ότι «δεν είχε σκοπό να προσβάλει τις γυναίκες αλλά το ΚΚΕ με το οποίο μας χωρίζουν πολλά». Μιλώντας στο protothema.gr, συμπλήρωσε μάλιστα ότι η ανάρτηση «ήταν λίγο λάθος».

Τάσος Ψαρομπάς

 

Ο εν λόγω κύριος βέβαια συνεχίζει τον χλευασμό με αποκρουστικές αναρτήσεις που φανερώνουν το ιδεοληπτικό του μένος.

Τάσος Ψαρομπάς
Τάσος Ψαρομπάς

«Να παραιτηθεί» ζητά το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Σε ανακοίνωσή τους, μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, επισημαίνουν ότι «Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Τάσος Ψαρομπάς, με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χλευάζει χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά εμετικές, αποκρουστικές εκφράσεις, την καταγγελία δημοσιογράφου ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην υπουργό.

Ιδιαίτερα στο νησί μας, που είχαμε το βιασμό και τη στυγνή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων περιπτώσεων που έχουν καταγγελθεί, είναι ανεπίτρεπτο να εκφράζονται τέτοιες χυδαιότητες από οποιονδήποτε».

Και τονίζουν πως «πολύ περισσότερο όταν εκφράζονται από κάποιον που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ως μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες που είναι πάνω από το 50% στον κλάδο μας. Ειδικά από τη στιγμή που μέσα στους ίδιους τους χώρους δουλειάς σε ξενοδοχεία και επισιτισμό οι γυναίκες συνάδελφοι έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες με τέτοια φαινόμενα.

Το λιγότερο που έχει να κάνει η Διοίκηση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι να καταδικάσει απερίφραστα αυτή τη στάση και να απαιτήσει την παραίτηση του συγκεκριμένου παραίτηση του συγκεκριμένου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL