Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.4°C17.6°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.1°C14.9°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.7°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.9°C10.7°C
0 BF 81%
Εμβόλια / Πριν από τους υγειονομικούς εμβολιάστηκαν οι διοικητές των νοσοκομείων Θράκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εμβόλια / Πριν από τους υγειονομικούς εμβολιάστηκαν οι διοικητές των νοσοκομείων Θράκης

πηγή facebook

Αντί για τους υγειονομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εμβολιάζονται οι διοικητές των νοσοκομείων.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο διοικητής του Νοσοκομείου ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Ρούφος, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, Μάγδα Γιαμουστάρη καθώς η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Ελενα Ροφαέλα, εμβολιάστηκαν πριν από τους υγειονομικούς των νοσοκομείων τους.

Όπως καταγγέλλεται έσπευσαν να εμβολιαστούν από την πρώτη ελάχιστη παρτίδα των εμβολίων που έφτασαν στα νοσοκομεία τους, την προηγούμενη βδομάδα.

Τα γαλάζια στελέχη που έχουν τοποθετηθεί σαν διοικητές των νοσοκομείων ακολούθησαν το παράδειγμα της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ, που παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Υγείας για «απόλυτη προτεραιότητα» των υγειονομικών, αλλά και τη παύση που αναγκάστηκε να ανακοινώσει ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης για τους εμβολιασμού κυβερνητικών και κομματικών στελεχών της ΝΔ, έσπευσαν να εμβολιαστούν πρώτοι.

Σημειώνεται ότι παρότι οι διοικητές βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία τους εντός των νοσοκομείων, δεν έρχονται σε επαφή με ασθενείς, οπότε δεν θεωρούνται υγειονομικοί πρώτης γραμμής.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των στελεχών της Αθήνας, οι διοικητές των νοσοκομείων της Θράκης, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, διαφημίζοντας τον εμβολιασμό τους που στερεί εμβόλια από τους ανθρώπους που βρίσκονται πραγματικά στην πρώτη γραμμή.

 Μάγδα Γιαμουστάρη
Διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL