Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.0°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.8°C
2 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
19.4°C24.3°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
24.1°C31.1°C
2 BF 48%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.9°C18.0°C
3 BF 72%
Νοσοκομείο Σωτηρία / Αντί γιατρών, εμβολιάστηκαν κυβερνητικοί παράγοντες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νοσοκομείο Σωτηρία / Αντί γιατρών, εμβολιάστηκαν κυβερνητικοί παράγοντες

Σωρηρία νοσοκομείο
(EUROKINISSI/POOL SOOC IMAGES/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ)

Αδιανόητη αίσθηση προκαλεί η καταγγελία του Γενικού Γραμματέα, της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ),  Πάνου Παπανικολάου, ο οποίος, με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει ότι στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν υπουργοί και παρατρεχάμενοι της κυβένησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία «σήμερα 29/12 στο "Σωτηρία" (υποτίθεται ναυαρχίδα της χώρας στην μάχη ενάντια στην επιδημία από τον Μάρτιο) με άνωθεν εντολή ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι υπουργοί και παρατρεχάμενοι. ΝΤΡΟΠΗ».

https://twitter.com/PGPapanikolaou/status/1343872592441180160

 

Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι η εντολή προήλθε από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, και παρά το γεγονός ότι ο εμβολιασμός για τους γιατρούς ήταν προγραμματισμένος.

«Υπερβολικές αντιδράσεις» κατά τον γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

«Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς. Η καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν», υποστήριξε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL