Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Κουρτάκης / Παριστάνει τον θιγμένο μετά το εξώδικο του Τσίπρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κουρτάκης / Παριστάνει τον θιγμένο μετά το εξώδικο του Τσίπρα

Κουρτάκης
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σα «βρεμένη γάτα» εμφανίζεται ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης με νέα ανάρτησή του, μετά το εξώδικο που απέστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος έχοντας φορέσει πλέον τον μανδύα του δημοσιογράφου-ερευνητή παρουσιάζει ότι το μόνο που έκανε ήταν να θέτει δημοσιογραφικά ερωτήματα απέναντι σε ένα δημόσιο πρόσωπο, κρυπτόμενος παράλληλα πίσω από την κυβέρνηση η οποία «έχει ήδη εκδώσει σειρά ανακοινώσεων στηλιτεύοντας την αφωνία του».

Ωστόσο ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» δείχνει να ξεχνά τα σχόλια στο twitter ότι σύμφωνα με τα οποία ο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσιάζεται ως κοινός απατεώνας καθώς «είναι αργά για να φτιάξουν ενοικιαστήριο συμβόλαιο».

Ακόμα δεν αναφέρεται καν στις υπόνοιες που άφηνε για το «πως πληρώθηκαν τα μηνιαία τιμήματα» από τον Αλ. Τσίπρα και στις δήθεν προνομιακές σχέσεις του ίδιου με επιχειρηματία ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Κουρτάκη επισκεύασε το σπίτι στο Σούνιο και «είναι δύσκολο είναι να κρύψουν την κατασκευαστική εταιρεία που πλήρωσε τις εργασίες», αφήνοντας αιχμές για το ποιόν του εν λόγω επιχειρηματία.

Όσον αφορά στο φοβερό επιχείρημα ότι ο κ. Τσίπρας «δεν απαντά σε επανειλημμένες ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών για ζήτημα που αφορά στην χρηστή διαχείριση των οικονομικών του», μάλλον του απάντησε η κα Μπακογιάννη.

Μάλιστα, ο ίδιος πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω δικαιολογείται λέγοντας ότι όταν δεν απαντά κάποιος για τη «χρηστή διαχείριση των οικονομικών του, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να υποθέσει ό,τι θέλει για τα κίνητρα της αφωνίας του. Σίγουρα μπορεί να σκεφτεί ότι προσπαθεί να χαλκεύσει κάτι για να απαντήσει». Έλα όμως που όταν απαντά το δημόσιο πρόσωπο έρχονται στο προσκήνιο ερωτήματα για τα κίνητρα όσων φώναζαν εναντίον του.

Τέλος, όσον αφορά στο ότι «όσα δημοσιεύσαμε στα Παραπολιτικά ήταν ακριβή: και κατοικία εξοχική είχε μισθώσει και στο Λαύριο ήταν και ανακαίνιση είχε γίνει» του κ. Κουρτάκη, το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι ότι μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον ορισμό της ακρίβειας, γιατί από τέτοια, άλλο τίποτα τα εν λόγω δημοσιεύματα. Όπως και να έχει όμως τώρα «είναι αργά πια…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL