Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Κορωνοϊός / Τρία νέα κρούσματα στο Άγιο Όρος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Τρία νέα κρούσματα στο Άγιο Όρος

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Eurokinissi

Άλλα τρία νέα κρούσματα- τα οποία προστίθενται στα δέκα υπάρχοντα των προηγούμενων ημερών- εντοπίστηκαν την Τρίτη στο Άγιον Όρος. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία κρούσματα εντοπίζονται σε σκήτη της ευρύτερης περιοχής των Καρυών.

Το απόγευμα επέστρεψαν από την χερσόνησο του Άθω, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και ο γγ Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου οι οποίοι είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους με της Αγιορείτικης Κοινότητας και της πολιτικής διοίκησης με σκοπό την λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού ενώ παρέμεινε στις Καρυές το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση δειγματοληπτικών ελέγχων τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο.

Εγκύκλιο προς όλες τις Μονές του Αγίου Όρους, ορίζονται έως και δέκα τους επισκέπτες ανά Ιερά Μονή ως μέτρο αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, απέστειλε, μετά από έκτακτη συνεδρίασή της, η Ιερά Κοινότητα.

Την ίδια στιγμή, στη δημοσιότητα ήρθε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Μονή του Αγίου Παύλου που εντοπίστηκαν και τα περισσότερα κρούσματα, στην οποία ο κορωνοϊός βαφτίστηκε γρίπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL