Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Σχολεία / Ρεσιτάλ ανοργανωσιάς χωρίς δασκάλους και προσωπικό καθαριότητας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σχολεία / Ρεσιτάλ ανοργανωσιάς χωρίς δασκάλους και προσωπικό καθαριότητας

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΘΗΤΗΣ
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πλήθος καταγγελιών για ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, ελλιπή μέτρα υγειονομικού χαρακτήρα αλλά και ακαταλληλότητας των μέτρων προστασίας, καταφθάνουν σήμερα στο τηλεφωνικά κέντρα τόσο του avgi.gr όσο και του ρ/σ στο κόκκινο 105,5.

Από τα σημερινά «κατορθώματα» του Υπ. Παιδείας την παράσταση κλέβουν οι ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, και προσωπικό καθαριότητας.

Ειδικότερα, σε μεγάλο σχολικό συγκρότημα του Αγ. Δημητρίου σύμφωνα με καταγγελία οι ελλείψεις σε δασκάλους οδηγούν στο κλείσιμο του ολοήμερου για τουλάχιστον 3 εβδομάδες, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για πιθανή ημέρα έναρξης των μαθημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία περίπτωση που αναδεικνύει το πόσο απροετοίμαστες είναι δομές, είναι αυτή στο Δήμο Χαϊδαρίου, όπου το νηπιαγωγείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι θα υποδεχτεί τα παιδιά παρουσία μονάχα της προϊσταμένης του νηπιαγωγείου.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΙΔΑΡΙ
ΧΑΙΔΑΡΙ

Στο Βύρωνα, κι ενώ οι γονείς είχαν ενημερωθεί με email για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με αγιασμό, εντέλει δεν εμφανίστηκε καθόλου δασκάλα, με αποτέλεσμα να μην ανοίξει το νηπιαγωγείο και χωρίς να υπάρχει σχετική ενημέρωση για το πότε ενδέχεται να λειτουργήσει.

Σοβαρές ελλείψεις εντοπίζονται και σε κτιριακές υποδομές, στο Χολοργό, για παράδειγμα κι ενώ συνιστάται από τους επιστήμονες να τηρούνται αποστάσεις ο δήμος προχώρησε σε συστέγαση Λυκείου και Γυμνασίου. Έτσι το πρωί στον αγιασμό συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 300 παιδιά, με τους γονείς να ανησυχούν για τα ελλιπή υγειονομικά μέτρα.

Βροχή πέφτουν οι καταγγελίες και για τις μάσκες αφού σε κάποια σχολεία δεν δόθηκαν, ενώ σε κάποια άλλα αμφισβητήθηκε η καταλληλότητά τους.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL