Live τώρα    
Παρουσία Σκουρλέτη το πρώτο Δ.Σ. του νέου φορέα διαχείρισης στο πάρκο Τρίτση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παρουσία Σκουρλέτη το πρώτο Δ.Σ. του νέου φορέα διαχείρισης στο πάρκο Τρίτση

Στο πάρκο Τρίτση θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη, ο υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, ο οποίος θα παρευρεθεί στις εργασίες της συνεδρίασης του Δ.Σ. του νέου φορέα διαχείρισης. Η επίσκεψη του υπουργού έρχεται σε συνέχεια της έκδοσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη σταθερή σε μηνιαία βάση χρηματοδότηση του φορέα με το ποσό των 58.000 ευρώ.

Η απόφαση σταθερής χρηματοδότησης είναι η πρώτη στα χρονικά λειτουργίας του φορέα και αποσκοπεί στην κάλυψη λειτουργικών δαπανών, προκειμένου το πάρκο να ανταποκριθεί στον μητροπολιτικό του χαρακτήρα και να δώσει οξυγόνο όχι μόνο στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, αλλά και ολόκληρου του λεκανοπεδίου.

Για την ανάταξη του πάρκου επιστήμονες του ΕΜΠ εκπονούν ειδική μελέτη διαχείρισης, με τον ομότιμο καθηγητή του ΕΜΠ Γ. Πολύζο να εκτιμά ότι θα ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο. Σκοπός της μελέτης είναι η κοινωνικά βιώσιμη διαχείριση του πάρκου, με ταυτόχρονη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του και την ενεργοποίηση μορφών κοινωνικής οικονομίας μέσα από συνεταιριστικά σχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0