Live τώρα    
Προθεσμία ως τη Δευτέρα στον Θ. Γιαννόπουλο για να καταθέσει για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προθεσμία ως τη Δευτέρα στον Θ. Γιαννόπουλο για να καταθέσει για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα έχει λάβει ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ. Γιαννόπουλος για να διατυπώσει εγγράφως τις απόψεις του αναφορικά με τις πράξεις και τις παραλείψεις που του αποδόθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Δευτέρας του αποδόθηκε κλήση για ακρόαση από δικαστικό επιμελητή.

Προθεσμία πέντε ημερών έχουν λάβει και τα ακόμη δύο μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού “σε συμμόρφωση με το ΣτΕ”, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας. Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι “το ΣτΕ δεν έκρινε την ουσία και τους λόγους αντικατάστασης του προέδρου και των δύο μελών του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ που προσέφυγαν σε αυτό. Αποφάνθηκε επί του καθαρά τυπικού / διαδικαστικού ζητήματος και ακριβώς για τον λόγο αυτό ανέπεμψε την υπόθεση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας”.

“Είναι προφανές ότι οι διαδικαστικές εκκρεμότητες που προέκυψαν λόγω της απόφασης του ΣτΕ αντιμετωπίζονται. Αδιαπραγμάτευτος στόχος του υπουργείου Υγείας παραμένει η θεσμική και διαχειριστική εξυγίανση ενός πολύ κρίσιμου για τη Δημόσια Υγεία φορέα όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ” τονίζεται.

Λίγο νωρίτερα χθες, ωστόσο, ο Θ. Γιαννόπουλος με ανακοίνωσή του δήλωνε: “Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου ως πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ επί των αποφάσεων των υπουργών Υγείας Α. Ξανθού και αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη περί αντικαταστάσεως μου ως προέδρου του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0