Live τώρα    
ΣΥΡΙΖΑ: Στο Ποτάμι γνωρίζουν καλά τις σπατάλες της ΕΡΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Ποτάμι γνωρίζουν καλά τις σπατάλες της ΕΡΤ

Με αιχμές για τα έργα και τις ημέρες στην ΕΡΤ υψηλόβαθμων στελεχών του Ποταμιού, αλλά και του ίδιου του προέδρου του, απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του κόμματος σχετικά με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.

Στις αιτιάσεις του Ποταμιού, όπου αμφισβητείται η ανεξαρτησία της νέας ΕΡΤ, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε: «Φανταζόμαστε ότι το Ποτάμι συμμερίζεται την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης χωρίς τις σπατάλες του παρελθόντος, χωρίς τους παχυλούς μισθούς των διευθυντικών στελεχών, χωρίς τις προκλητικές δαπάνες στις μεικτές παραγωγές, πράγματα τα οποία είμαστε σίγουροι ότι και οι ίδιοι τα γνωρίζουν».

Από την πλευρά του το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη σημείωνε: «Το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ δείχνει ότι η κυβέρνηση επιμένει στο ακέραιο στις συνταγές του παρελθόντος. Αντί να προχωρήσει στη δημιουργία μιας δημόσιας τηλεόρασης πραγματικά ανεξάρτητης, δημιουργεί μια ΕΡΤ απόλυτα ελεγχόμενη, αφού ο υπουργός Επικρατείας είναι αυτός που ουσιαστικά διορίζει τον πρόεδρο, τον διευθύνοντα σύμβουλο και την πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους αρμόδιους υπουργούς να αυξάνουν τα ανταποδοτικά τέλη προκειμένου να καλύψουν τρύπες μετακυλίοντας το κόστος για τις δικές τους αποφάσεις στους φορολογούμενους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0