Live τώρα    
ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Επίθεση στο Κόκκινο με στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ Τέλος στην πολεμική της κυβέρνησης και ορισμένων Μέσων ενημέρωσης εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο και ιδίως του διευθυντή του Κώστα Αρβανίτη επιχειρεί να βάλει με δηλώσεις του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας. Οι επιθέσεις εναντίον του Κόκκινου ξεκίνησαν όταν, σε μια ατυχή στιγμή, ο Κ. Αρβανίτης χαρακτήρισε «εκβιαστική» την απεργία που κήρυξαν οι τεχνικοί του σταθμού για την περασμένη Δευτέρα, λόγω της καθυστέρησης καταβολής των δεδουλευμένων για δύο μήνες. Αν και η απεργία ανεστάλη χάρη στην καταβολή ενός μέρους των χρεωστούμενων, το θέμα πήρε διαστάσεις στα ΜΜΕ, με πολιτικό στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο πολιτικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτίθεται στον διευθυντή. Στο Κόκκινο και στον ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται», είπε ο Δ. Βίτσας, ενώ απευθυνόμενος στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Οι άνθρωποι καλής πίστης, οι σύντροφοί μας, οι συναγωνιστές μας πρέπει να το ξέρουν αυτό και να μην παραπλανώνται. Γιατί όλοι μαζί θα νικήσουμε».

Συγκρότηση ΠΟΕΣΥ Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου θα συγκληθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, που εκλέχτηκε από το 7ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. Τα 11 μέλη, κατά συνδυασμό, είναι: Δημήτρης Κουμπιάς, Νίκος Καρράς, Νέλλη Σπηλιοπούλου, Νίκος Συνοδινός (Μαζί για την ΠΟΕΣΥ), Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Μπαζαίος (Ενωτικό Ψηφοδέλτιο), Κώστας Ντελέζος (Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων - Ανοιχτή ΕΡΤ), Έλενα Ριζεάκου (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία), Γιάννης Γκίρμπας (Μέτωπο για την Ανατροπή), Γιώργος Τσιγκλιφύσης (Ενιαίο Ψηφοδέλτιο της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ) και Νέλλη Κατσαμά (ΕΣΗΕΠΗΝ Ενότητα).

Γερμανική λιτότητα Με ένα ποσό - μαμούθ, που αγγίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτοφανές ύψος των 120 εκατ. ευρώ, ο OTE TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τις μεταδόσεις του Champions League - Europa League, για την τριετία 2015- 2018, τριπλασιάζοντας σχεδόν το κόστος σε σχέση με ό,τι καταβάλλει σήμερα άλλο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσό που έχει δώσει ποτέ η χώρα μας για τα δικαιώματα της διοργάνωσης, και μάλιστα σήμερα, υπό καθεστώς λιτότητας και μνημονιακών περικοπών. Όπως φαίνεται, η Deutsche Telekom, με την εφαρμογή του "γερμανικού μοντέλου", εξάγει λιτότητα, στους μισθούς των εργαζομένων που πάνε για νέα μείωση και κρατάει για τον εαυτό της το δικαίωμα στη σπατάλη, εξάγοντας από τη χώρα πακέτο που πηγαίνει κατευθείαν στην UEFA και στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Απαγόρευση των τηλεπαιχνιδιών της απάτης; Σε απαγόρευση των τυχερών παιχνιδιών από την τηλεόραση φαίνεται να προχωράει η κυβέρνηση μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια διαμαρτυριών από τηλεθεατές και προσφυγών στη Δικαιοσύνη. Την πρόταση κάνει για λόγους προστασίας του κοινού και κυρίως των ανηλίκων και των ευάλωτων ομάδων η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ζητώντας συγχρόνως την τροποποίηση του νόμου. Όπως σημειώνει η ΕΕΕΠ «διαπιστώνεται πλήθος παραβάσεων, δεν διασφαλίζεται η διαφάνεια και η φερεγγυότητα διεξαγωγής των παιγνίων, αποσιωπώνται ουσιώδεις πληροφορίες, απαραίτητες για τον μέσο τηλεθεατή, χρησιμοποιούνται ακατάληπτες μεθοδολογίες επίλυσης των γρίφων, υπάρχει πλήρης έλλειψη επεξήγησης της υποτιθέμενης ως σωστής λύσης, ενώ χρησιμοποιούνται άγνωστα σύμβολα και ψηφία, που παραπλανούν τους τηλεθεατές».

Α.Γ.Ν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0