Προθεσμία για αύριο Πέμπτη ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή ο πατέρας και η μητέρα του 39χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο Άστρος Κυνουρίας και τη δολοφονία του οποίου έχει ήδη ομολογήσει ότι διέπραξε ο 75χρονος πατέρας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, ο 75χρονος πατέρας φέρεται να έχει πει στην αστυνομία ότι ο γιος του τούς χτυπούσε, απειλούσε, ζητούσε χρήματα και ήθελε να είναι ο μοναδικός κληρονόμος του πατρικού σπιτιού.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η σύζυγος είναι συγκλονισμένη και δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονία.
Ο δράστης φέρεται να υποστηρίζει ότι, αφού σκότωσε τον γιο του, έβαλε τη σορό του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, οδήγησε σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, σταμάτησε στις όχθες του ξεροπόταμου Τάνου και εκεί πυρπόλησε το αυτοκίνητο για να εξαφανίσει τα ίχνη του.
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι άλλοι τρεις συγγενείς του θύματος που είχαν συλληφθεί ως συνεργοί. Πρόκειται για τον θείο του (αδελφός του δράστη), τη σύζυγό του και θεία του θύματος και τον σύζυγο της αδελφής του θύματος. Στον 71χρονο αδελφό του δράστη, που φέρεται να βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος από το σημείο της δολοφονίας έως το σημείο που του έβαλαν φωτιά, επεβλήθη χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ. Και οι τρεις υποστήριξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τη δολοφονία.