Live τώρα    
Bloomberg / Ο Πούτιν θα απαιτήσει να μην γίνει ποτέ μέλος το ΝΑΤΟ η Ουκρανία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Bloomberg / Ο Πούτιν θα απαιτήσει να μην γίνει ποτέ μέλος το ΝΑΤΟ η Ουκρανία

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν
ALEXANDER KAZAKOV / SPUTNIK / KREMLIN / POOL

Ο Πούτιν θα απαιτήσει να μην ενταχθεί ποτέ η Ουκρανία στο NATO σε περίπτωση που αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας για τερματισμό του πολέμου, όπως αποκαλύπτει το Bloomberg.

Επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν το θέμα το Bloomberg αναφέρει ότι η Ρωσία θα απαιτήσει η Ουκρανία να κόψει δραστικά τους στρατιωτικούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ και να γίνει ένα ουδέτερο κράτος με περιορισμένο στρατό, αν αρχίσουν οποιεσδήποτε συνομιλίες με τον επερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Όλο και πιο σίγουρος ότι έχει το πλεονέκτημα στην Ουκρανία, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του να μην ενταχθεί ποτέ το Κίεβο στον Οργανισμό Βορειοατλαντικού Συμφώνου και ότι θα τεθούν όρια στη στρατιωτική του ικανότητα, είπαν οι πηγές κρατώντας την ανωνυμία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0