Live τώρα    
ΗΠΑ / Ακόμα ένας δισεκατομμυριούχος στην εταιρική κυβέρνηση Τραμπ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΗΠΑ / Ακόμα ένας δισεκατομμυριούχος στην εταιρική κυβέρνηση Τραμπ

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει να συγκροτεί την εταιρική κυβέρνησή του με δισεκατομμυριούχους επιλογές που εγείρουν και άκρως σοβαρά ζητήματα σύγκρουσης συμφερόντων.

Η πρόσφατη επιλογή ενός ακόμα δισεκατομμυριούχου για την κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοινώθηκε χθες Κυριακή (22/12). Πρόκειται για τον Στίβεν Φάινμπεργκ, 64 ετών, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί στη θέση του υφυπουργού Άμυνας.

Ο Φάινμπεργκ είναι συνδιευθύνων σύμβουλος της Cerberus Capital Management LP, εταιρείας επενδύσεων και διαχείρισης περιουσίας που έχει τοποθετήσεις σε εταιρείες που αναλαμβάνουν υπεργολαβίες στον τομέα της άμυνας Ο δισεκατομμυριούχος είχε υπηρετήσει σε συμβουλευτικό όργανο του Λευκού Οίκου για τις υπηρεσίες πληροφοριών κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Τραμπ στην προεδρία (2017-2021).

Ο 64χρονος θα είναι ο υπ’ αριθμόν δύο στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ υπό τον Πιτ Χέγκσεθ, απόστρατο αξιωματικό και παρουσιαστή του Fox News, που όμως πριν καν αναλάβει αντιμετωπίζει αμφισβητήσεις καθώς κατηγορείται για συχνή κατάχρηση αλκοόλ και σεξουαλική επίθεση. Ο ενδιαφερόμενος απορρίπτει τις κατηγορίες.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0