Live τώρα    
Ντόναλντ Τραμπ / Νέο μήνυμα μετά την απόπειρα «Δεν φοβόμαστε, ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ντόναλντ Τραμπ / Νέο μήνυμα μετά την απόπειρα «Δεν φοβόμαστε, ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φτάνει σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο Butler Farm Show Inc. στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, ΗΠΑ, 13 Ιουλίου 2024. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης, ο Τραμπ απομακρύνθηκε από τη σκηνή από τις μυστικές υπηρεσίες μετά από πυροβολισμό. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μια σφαίρα τρύπησε το πάνω μέρος του δεξιού αυτιού του και ότι ένα άτομο που συμμετείχε στη συγκέντρωση σκοτώθηκε.
(EPA/DAVID MAXWELL)

Ανυπομονεί να μιλήσει από το Ουισκόνσιν ο Ντόναλντ Τραμπ, όπου θα διεξαχθεί αυτή την εβδομάδα το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών όπως διεμήνυσε σε νέο διαδικτυακό του μήνυμα μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

«Μόνο ο θεός απέτρεψε το αδιανόητο από το να συμβεί» ανέφερε, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τις ευχές και την υποστήριξή του. 

«Αυτή τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε τον πραγματικό μας χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτηση του στο Truth Social.

«Δεν φοβόμαστε, αντιθέτως παραμένουμε ακλόνητοι στην πίστη μας και σταθεροί απέναντι στην κακία. Η αγάπη μας στα άλλα θύματα και τις οικογένειές τους» ανέφερε ο ίδιος.

Είναι η δεύτερη ανάρτησή του από τότε που τραυματίστηκε από τα πυρά ενός 20χρονου, σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια το Σάββατο.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μάικλ Γουάτλεϊ δήλωσε σήμερα ότι οι αρχές συνεργάζονται με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας στο συνέδριο του κόμματος στο Μιλγουόκι από αύριο, μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

«Αισθανόμαστε πολύ άνετα που συνεργαζόμαστε με τη Μυστική Αστυνομία, συνεργαζόμαστε με 40 διαφορετικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, σχετικά με τα μέτρα ασφάλειας» , δήλωσε ο Γουάτλεϊ σε μία συνέντευξη στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Fox News Sunday» .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0