Live τώρα    
Εισβολή στο Καπιτώλιο / «Δεν νικήσατε, η βία δεν νικάει ποτέ», το μήνυμα Πένς στους οπαδούς του Τραμπ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εισβολή στο Καπιτώλιο / «Δεν νικήσατε, η βία δεν νικάει ποτέ», το μήνυμα Πένς στους οπαδούς του Τραμπ

ΠΕΝΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ ΤΡΑΜΠ
photo ERA

«Σήμερα ήταν μια μαύρη ημέρα για το αμερικανικό Καπιτώλιο», δήλωσε ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ο οποίος προήδρευσε της συνεδρίασης της Γερουσίας που επανέλαβε τις εργασίες της, αρκετές ώρες μετά την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.

Με ένα αυστηρό μήνυμα απευθύνθηκε στους εισβολείς που υποκινήθηκαν από τον πρόεδρο Τραμπ λέγοντάς τους: «Όλοι εσείς που προκαλέσατε καταστροφές στο Καπιτώλιο, δεν νικήσατε. Η βία ποτέ δεν κερδίζει. Η ελευθερία κερδίζει και εδώ παραμένει η Βουλή του λαού. Καθώς θα ξαναρχίζουμε τις διαδικασίες σε αυτήν την αίθουσα, ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας της ανθεκτικότητας και της δύναμης της δημοκρατίας μας, ακόμη και μετά την άνευ προηγουμένου βία και τον βανδαλισμό».

Ο Πενς, καταχειροκροτήθηκε ενώ νωρίτερα ο εκπρόσωπός τους είχε δηλώσει απαντώντας σε φήμες, ότι ο αντιπρόεδρος δεν αποχώρησε κατά την εισβολή στο Καπιτώλιο και ότι βρισκόταν σε συνεχή με την πολιτική ηγεσία του Κογκρέσου, την αστυνομία, τη δικαιοσύνη και το Πεντάγωνο «για να διασφαλιστεί το Καπιτώλιο και να ξαναρχίσει η συνεδρίαση του Κογκρέσου».

https://twitter.com/Mike_Pence/status/1346994916065501184

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0