Live τώρα    
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΠΑΠ / Πέρασαν τα φαβορί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΠΑΠ / Πέρασαν τα φαβορί

Ολοκληρώθηκε χθες η φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς να γίνει κάποια έκπληξη. Με γκολ του Γιάννου στο 17' (σουτ μέσα από την περιοχή), του Λάζνικ στο 42' (σουτ έξω από την περιοχή) και του Κούρντι στο 86' ο Πανιώνιος νίκησε με 3-0 τον Αιγινιακό και ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στην Κατερίνη.

Μετά το 2-0 ο Πανιώνιος έριξε τον ρυθμό, αλλά ο Αιγινιακός δεν μπόρεσε να απειλήσει και να βάλει το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση. Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Κιμβρακίδης του Αιγινιακού.

Στην επόμενη φάση η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα θα αντιμετωπίσει σε διπλό παιχνίδι τον ΟΦΗ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 29 ή 30 Ιανουαρίου στο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" και ο επαναληπτικός στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου στη Νέα Σμύρνη.

* Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το "εισιτήριο" για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς, μετά το 2-0 του Βόλου, νίκησε με 2-1 τον Αστέρα Μαγούλας στο δημοτικό γηπεδο της Ελευσίνας. Οι "ερυθρόλευκοι" της Θεσσαλίας θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά τον Παναθηναϊκό, με το πρώτο ματς στις 29 ή 30 Ιανουαρίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τη ρεβάνς στον Βόλο στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 21' με γκολ του Νικολιά, από ασίστ του Μπρέσκα, "τελείωσαν" την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και έφθασαν στην ισοφάριση στο 72' με ατομική ενέργεια του Δημητριάδη. Ο Αστέρας Μαγούλας πίεσε και για δεύτερο γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που το πέτυχε στο 82' με τον Καπετάνο, μετά από πάσα του Κόμνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0