Ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Άλκμααρ. Η ολλανδική ομάδα πήρε την πρώτη θέση στο "γκολ αβερέιτζ" (το πρώτο ματς είχε έρθει ισόπαλο 1-1), αλλά ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον κράτησε το αήττητο χάρη σ' ένα γκολ του νεαρού Πόζογλου (κεφαλιά) στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!
Η Άλκμααρ προηγήθηκε 0-1 στο 31'. Ο Όβερτουμ τροφοδότησε τον Λαμ, που γύρισε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Η ισοφάριση ήρθε 5' αργότερα. Ο Λιούις ανέτρεψε τον Κίτσιου στην περιοχή και ο Λούκας ευστόχησε στο πέναλτι. Στις αρχές του β' ημιχρόνου η ολλανδική ομάδα ήταν καλύτερη, απείλησε, αλλά ο Γλύκος έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις, στο 57' σε προσπάθεια του Μπερχάις από τα πλάγια και στο 61' σε δυνατό σουτ του Γκούντμουσον. Στο 70' ο Λάζαρ έκανε πέναλτι ("χέρι") και ο Κόρτερ ευστόχησε κάνοντας το 1-2.
Στο άλλο ματς του 12ου ομίλου Μακάμπι Χάιφα - Σαχτέρ Καραγκάντι 2-1. Η βαθμολογία (σε 6 ματς): Άλκμααρ 12, ΠΑΟΚ 12, Μακάμπι Χάιφα 5, Σαχτέρ Καραγκάντι 2.