Τα "παρακάλια" του Γιώργου Μανούσου έπιασαν τόπο, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ αποφάσισε χθες να τιμωρήσει τον αρχηγό της Καλλονής μόνο με "αυστηρή επίπληξη" για την υπόθεση ντόπινγκ, ενώ απάλλαξε και την ομάδα του.
Ο Μανούσος είχε βρεθεί "θετικός" στην ουσία βηταμεθαζόνη σε αντιντόπινγκ κοντρόλ μετά τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης - Καλλονής. Ο 26χρονος επιθετικός έκανε χρήση της ουσίας μέσω ένεσης για τραυματισμό που είχε στον αστράγαλο, αλλά ο γιατρός της ομάδας δεν την είχε δηλώσει στις αρμόδιες αρχές, όπως όφειλε. Ο παίκτης και ο γιατρός απολογήθηκαν στην πειθαρχική επιτροπή, που έκρινε ότι ο παίκτης δεν είχε αντικειμενική ευθύνη για το συμβάν και δεν του επέβαλε κάποια βαριά τιμωρία.
* Με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε από το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ το άρθρο - "φωτογραφική" διάταξη για τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό! Με 14 ψήφους σε σύνολο 15 εκπροσώπων (ο Παναθηναϊκός είχε αποχωρήσει) πέρασε η διάταξη που δίνει τη δυνατότητα στη διοργανώτρια αρχή να εγκαλεί τις ομάδες, εφόσον ο ιδιοκτήτης τους έχει σχέση με κάποιο ΜΜΕ που κάνει "δυσφημιστικά σχόλια" για το πρωτάθλημα! Για να εφαρμοστεί η διάταξη απαιτείται η ψήφος των 2/3 των ομάδων, ενώ η ομάδα που τιμωρείται θα έχει δικαίωμα έφεσης.