Live τώρα    
"ΠΛΕΪ ΟΦ" ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για πρόκριση!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"ΠΛΕΪ ΟΦ" ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για πρόκριση!

Χουμπ Στέφενς: "Ό,τι και αν γίνει στο παιχνίδι, μετά το ματς και θα φάμε και θα πιούμε..."

Πιο κοντά παρά ποτέ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ στο να συμμετάσχει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και το βράδυ (9.45 μ.μ.) θα μάθουμε αν θα συνεχίσει τη... δουλειά που ξεκίνησε πριν από έξι βράδια στο Γκιλζενκίρεν και το 1-1 με την Σάλκε. Στην προσπάθειά του για την πρόκριση ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν θα έχει στην Τούμπα τη συμπαράσταση των οπαδών του, λόγω τιμωρίας του από την ΟΥΕΦΑ για τα επεισόδια στον περσινό αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι προκρίνεται και με "λευκή ισοπαλία", κάτι που σημαίνει ότι η γερμανική ομάδα καλείται να σκοράρει οπωσδήποτε. Για διαφορετικούς λόγους κι οι δύο ομάδες έχουν ιδιαίτερο άγχος. Ο ΠΑΟΚ γιατί βρίσκεται πρώτη φορά τόσο κοντά στο... βάζο με το γλυκό και η Σάλκε γιατί δεν έχει ξεκινήσει καλά ούτε στο γερμανικό πρωτάθλημα και θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, είπε χθες σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει το κλίμα: "Ό,τι και αν γίνει στο παιχνίδι, μετά το ματς και θα φάμε και θα πιούμε. Μεθαύριο το ίδιο. Η άποψη ότι, αν η ομάδα αποκλειστεί, έρχεται ο θάνατος δεν είναι σωστή. Αυτό υπάρχει και σε άλλα μέρη του κόσμου. Εμείς πρέπει να μείνουμε με τα δύο πόδια στο πάτωμα".

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμεινε ο Ινίγκο Λόπεθ για λόγους τακτικής, ενώ αποκλείστηκαν και οι τραυματίες Βούκιτς, Γκαρσία, Λίνο, Λάζαρ, Λόρενς. Όπως και στο πρώτο ματς, με τη Σάλκε δεν θα αγωνιστούν οι Γιαν Χούντελααρ και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός της Σάλκε, Γενς Κέλερ, που "παίζει το κεφάλι" του στο σημερινό ματς, δήλωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου: "Έτσι κι αλλιώς πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι η πίεση είναι μεγάλη. Η διάθεση και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά η πίεση είναι δεδομένη. Η Σάλκε έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί σε αυτό το σημείο. Δεν είμαστε στο ιδανικό σημείο, αλλά δεν ξεχνάω ότι πέρσι είχαμε αποκλειστεί στο σπίτι μας, μετά το 1-1 εκτός έδρας με τη Γαλατασαράι".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0