Live τώρα    
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ / Πρεμιέρα κόντρα στο Μεξικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΩΝ / Πρεμιέρα κόντρα στο Μεξικό

"Ιστορική" μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή της εθνικής ομάδας Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινάει σήμερα στα γήπεδα της Τουρκίας. Η ομάδα του Κώστα Τσάνα με την εξαιρετική πορεία της μέχρι τη δεύτερη θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Εσθονίας εξασφάλισε για πρώτη φορά την παρουσία σε "Μουντιάλ" για παίκτες κάτω των 20 χρόνων και σήμερα (6.00 μ.μ.) στην πόλη Γκαζιαντέπ ρίχνεται στη μάχη με αντίπαλο το Μεξικό, ίσως την πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου. Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Μάλι και στις 28 Ιουνίου την Παραγουάη.

"Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά αυτά πάντα υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Τα παιδιά που είναι στην αποστολή δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, έχουμε δουλέψει αρκετά αυτές τις τρεις εβδομάδες και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί" δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας.

* Επιστολή για καλή επιτυχία στη Νέων στο Μουντιάλ κάτω των 20 ετών της Τουρκίας έστειλε χθες η Εθνική ομάδα των ανδρών, στην οποία επισημαίνει:

"Ολοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών σάς ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες σας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Να ξέρετε ότι η σκέψη μας θα είναι μαζί σας.

Γνωρίζουμε το βάρος της ευθύνης που έχετε εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό διεθνές τουρνουά, αλλά να ξέρετε ότι αυτή η ευθύνη είναι ταυτόχρονα και ένα προνόμιο που έχουν οι καλύτεροι.

Εσείς είστε οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές της χώρας μας και αυτό το γεγονός δε θα αλλάξει οποιοδήποτε αποτέλεσμα κι αν έχουν οι προσπάθειές σας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0