Live τώρα    
Διαλύεταιη ΠΑΕ ΑΕΚ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαλύεταιη ΠΑΕ ΑΕΚ!

Κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε η λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ στη χθεσινή γενική συνέλευση, που είχε εντάσεις και ενστάσεις και ολοκληρώθηκε μέσα σε μία ώρα. Οι Σταθάτος, Κοτσώνης και Παπατριανταφύλλου διαφώνησαν, αλλά τελικά η "Ένωση" προχωρά σε εκκαθάριση, βάσει πλειοψηφίας, ενώ εκκαθαριστής ορίζεται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, ο οποίος θα συνεπικουρείται από ορκωτό λογιστή και από τον Αλέξη Αλεξίου, ως αρμόδιο δικηγόρο.

Αργότερα, ο κ. Αλεξίου μιλώντας στον "Sentra 103,3" ΄διευκρίνισε: "Οι ποινικές ευθύνες, με οποιαδήποτε εκκαθάριση, δεν διαγράφονται. Καταρχήν εξαρτάται εις βάρος ποιου έγινε η κατάχρηση. Αν ο ζημιωτής είναι το Ελληνικό Δημόσιο, δεν γίνεται να μην προβεί σε αυτεπάγγελτη δίωξη. Αν η κατάχρηση έγινε μόνο σε βάρος της ΑΕΚ, θα πρέπει η σημερινή διοίκηση να προβεί στα δέοντα εντός τριμήνου υποβάλλοντας μηνύσεις. Αν δεν γίνει από μετόχους - διοικούντες, θα πρέπει -κατά τη γνώμη μου- η ερασιτεχνική ΑΕΚ να κινήσει τις διαδικασίες. Αν κάποιος έχει καταχραστεί δεν μπορούμε να μιλάμε πως στο όνομα της ΑΕΚ δεν πρέπει να πάει στα δικαστήρια. Αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου, θα το καταθέσω εγγράφως".

* Στο ΟΑΚΑ θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ΑΕΚ και τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς ακυρώθηκαν, "για λόγους ασφαλείας", αλλά και λόγω "γραφειοκρατικών προβλημάτων", όλες οι συμφωνίες που είχαν ήδη υπογραφεί από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Κώστα Νεστορίδη, τόσο για την ενοικίαση του Ελληνικού για τα δύο επόμενα χρόνια όσο και για την αύξηση της χωρητικότητας με λυόμενες εξέδρες και 22.000 καινούργια καθίσματα. Έτσι η ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου φιλοξενείται από το φθινόπωρο του 2004.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0