Live τώρα    
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΜΠΑΡΑΖ / Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3-0
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ - ΜΠΑΡΑΖ / Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3-0

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 την Ξάνθη στο μπαράζ για την 6η θέση του πρωταθλήματος, χάρη σε δύο γκολ του Ζοζέ Ζέκα και ένα εκπληκτικό του Φιγκερόα. Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ οι "ακρίτες" έπαιξαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Στο 27' ο Ζέκα πήρε την μπάλα από το κέντρο, έπαιξε το "1-2" με τον Μπαρμπαρούση και με πλασέ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, σουτ του Μπαρμπαρούση από το ύψος της περιοχής "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Λογκίνιν και στο 40' η Ξάνθη έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Ντιέ κλώτσησε την μπάλα πάνω στον πεσμένο Ζέκα, ενώ είχε διακοπεί το ματς και αποβλήθηκε.

Στο 59' η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει (ο Τριανταφυλλόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μαρσελίνιο) και στο επόμενο λεπτό ο Ζέκα με σουτ έξω από την περιοχή κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, έγραψε το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 76' με δυνατό μακρινό σουτ του Φιγκερόα, που άφησε "άγαλμα" τον Λογκίνιν (δοκάρι στο "Γ" και γκολ).

* Το προηγούμενο βράδυ κάποιοι πέταξαν καρφιά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αναβληθεί το ματς. Μικροεπεισόδια έγιναν μεταξύ οπαδών του Πανιωνίου και αστυνομίας μακριά από το γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0