Ο Ολυμπιακός τίμησε τους δύο Ολυμπιονίκες, τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Απόστολο Χρήστου, οι οποίοι κατέκτησαν μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκης για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πριν από τη σέντρα, οι Εμμανουήλ Καραλής και Απόστολος Χρήστου βραβεύτηκαν μπροστά στους φιλάθλους στο Καραϊσκάκη.
Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, κάνοντας προσπάθεια στα 5.90μ, ενώ ο Απόστολος Χρήστου είχε βγει δεύτερος στα 200 μέτρα ύπτιο, αφιερώνοντας μάλιστα την επιτυχία του στον Ολυμπιακό.
«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το μετάλλιο. Ολοκληρώθηκα ως αθλητής. Ήταν η επιτυχία που μου έλειπε. Είναι ένα ωραίο δώρο για την ομάδα του Ολυμπιακού που κλείνουμε και τα 100 χρόνια του χρόνου», ήταν τα λόγια του Έλληνα κολυμβητή μετά το μετάλλιο που είχε κατακτήσει.






