Η βία στους αγωνιστικούς χώρους δε λέει να εκλείψει αφού καταγράφονται συνέχεια καινούργια περιστατικά.
Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε τοπικό παιχνίδι ποδοσφαίρου στη Θήβα. Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης εισέβαλαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, με κοντάρια και ξύλα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών.


Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση έληξε 0-0, μεταξύ της ομάδας «Η Θήβα» και του «Μανδραϊκού» ωστόσο ένα πέναλτι που δεν δόθηκε ήταν ο λόγος που οι γηπεδούχοι «μπούκαραν» στα αποδυτήρια.
«Τα θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Θηβαίων μετά τη λήξη της αναμέτρησης Θήβα - Μανδραϊκός, αμαύρωσαν και επισκίασαν πλήρως την εικόνα του αγώνα με την επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τους αθλητές μας μετά τη λήξη του αγώνα.
Όλα ξεκίνησαν μετά το «σφύριγμα» της λήξης από τον διαιτητή, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, να επιτίθενται και να προσπαθούν να εισβάλλουν στον ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων.
Αποτελέσμα αυτής της άνευ λόγου επίθεσης ήταν τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστων μας που διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας.
Οι φωτογραφίες από τις ζημιές που προξένησαν στα αποδυτήρια που βρισκόταν η ομάδα μας είναι χαρακτηριστικες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος.