Live τώρα    
Δημήτρης Σιόβας / «Κλείνει» στη Λαμία - Επιστροφή στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δημήτρης Σιόβας / «Κλείνει» στη Λαμία - Επιστροφή στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια

O Δημήτρης Σιόβας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας
EUROKINISSI

Με τα χρώματα της Λαμίας θα αγωνίζεται ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr αν και ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στον Ηρακλή τελικά επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας.

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις, ενώ πέτυχε και δύο γκολ.

Η Λαμία εάν επισημοποιηθεί η συμφωνία θα γίνει η πέμπτη ελληνική ομάδα στην καριέρα του αριστεροπόδαρου αμυντικού. Ήδη έχει φορέσει τη φανέλα των Ολυμπιακού, της Ξάνθης, του Πανιωνίου και του Ιωνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας διεθνής στόπερ έφυγε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2017 με μετεγγραφή για την ισπανική Λεγανές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0