Live τώρα    
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Λήμνο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στη Λήμνο

Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητικών υποδομών και την αναδείξη του φιλάθλου πνεύματος του ποδοσφαίρου στην πολιτιστική και κοινωνική του διάσταση, διοργανώνει από αύριο και μέχρι τη Δευτέρα 22 Απριλίου τριήμερη γιορτή ποδόσφαιρου με επίσημο προσκεκλημένο τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενος από τον Ν. Μάλλιαρη, πρώην γ.γ. του ΠΣΑΠ και μέλος του FC Barcelona, θα έχει συνάντηση με τους φορείς της Λήμνου, καθώς και με τον δήμαρχο, τον μητροπολίτη, τον στρατιωτικό διοικητή κ.λπ.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με τους κατοίκους του νησιού για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον πολιτιστικό και εκπαιδευτικό του ρόλο στη διαμόρφωση της κοινωνίας. Επίσης κ. Ρότσα θα είναι ο κύριος ομιλητής σε σεμινάριο προπονητικής με καλεσμένους τους προπονητές και τους παίχτες των τοπικών ομάδων. Στη διάρκεια του τριημέρου οι προσκεκλημένοι θα παρευρεθούν σε τοπικούς αγώνες ποδοσφαίρου παίδων, νέων και ανδρών, όπου θα βραβευτεί και ο πρωταθλητής Λήμνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0