Στο δικαστήριο της Βαρκελώνης άρχισε σήμερα (5/2) η δίκη του σταρ ποδοσφαίρου Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 23χρονη μέσα σε νυχτερινό κέντρο τον Δεκέμβριο του 2022 με την εισαγγελία να ζητά να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών.
Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στην Βαρκελώνη καθώς το δικαστήριο απέρριψε δύο αιτήματά του να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Σημειώνεται πως ο Άλβες, ο οποίος συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 20 Ιανουαρίου του2023, ισχυρίστηκε στη σύζυγό του, το μοντέλο Χοάνα Σανθ, ότι δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν στο νυχτερινό κέντρο του Sutton.