Live τώρα    
Ολυμπιακός / Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κάρμο έως το καλοκαίρι - Στα 18 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ολυμπιακός / Ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κάρμο έως το καλοκαίρι - Στα 18 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς

O Νταβίντ Κάρμο
twitter/olympiacosfc

Παίκτης του Ολυμπιακού κι επίσημα είναι από το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) ο Νταβίντ Κάρμο.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τον δανεισμό του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, από την Πόρτο έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς στα 18 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα πέρα απ’ τον Πορτογάλο στόπερ, οι «ερυθρόλευκοι» επανεκκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τη Σαν Λορέντσο για τον Ερνάντες και φαίνεται πως υπάρχει πλέον συμφωνία σε όλα τα επίπεδα για την αγορά του για ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Εάν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Ερνάντες θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο διήμερο για να φορέσει κι επίσημα τα «ερυθρόλευκα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κάρμο:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Νταβίντ Κάρμο. Γεννημένος στο Αβέιρο της Πορτογαλίας, στις 19 Ιουλίου 1999, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Beira-Mar, ομάδα του τόπου του και συνέχισε σε επίπεδο τμημάτων υποδομής αγωνιζόμενος σε Benfica, Anadia και Sanjoanense.

Το 2015, σε ηλικία 16 ετών, εντάχθηκε στην ακαδημία της Braga, με την πρώτη ομάδα της οποίας πραγματοποίησε ντεμπούτο τον Ιανουάριο του 2020. Ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 με 19 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Europa League. To 2020-2021 αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, εκ των οποίων τα πέντε στο Europa League, ενώ το 2021-2022 μέτρησε 17 παιχνίδια σε Primeira Liga και Europa League».

Ύστερα από 57 συμμετοχές με τη Braga, το καλοκαίρι του 2022 η Porto προχώρησε στην αγορά του. Τη σεζόν 2022-2023 έκανε 18 συμμετοχές (οι πέντε στο Champions League), ενώ εφέτος μετρά 15 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Κάρμο έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας σε επίπεδο U19 και U20, ενώ αποτέλεσε μέλος της προεπιλογής της ανδρικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Νταβίντ, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0