Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε άδεια από την Εθνική Ελλάδας για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ και τελικά αυτή η ομάδα, όπως αναφέρουν οι Αμερικάνοι, θα είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, πράγμα που σημαίνει ότι θα παραμείνει συμπαίκτης με τον Γιάννη.
Έχοντας υπογράψει πριν τέσσερα χρόνια στα «Ελάφια», ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021 και τώρα φαινόταν ότι είχε έρθει η ώρα της αποχώρησης αφού το συμβόλαιό του έληγε.
Ο αδερφός του Greek Freak ήταν, επομένως, ελεύθερος για λίγες μέρες αλλά τελικά οι Μπακς τού πρότειναν νέο συμβόλαιο και ο ίδιος αποφάσισε να αποδεχθεί αυτή την πρόταση και να απορρίψει τις άλλες που είχε, όπως για παράδειγμα αυτή των Νιου Γιορκ Νικς, παραμένοντας στο Μιλγουόκι.
Την περασμένη σεζόν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε κατά μέσο όρο 1,4 πόντους και 1,2 ριμπάουντ σε 37 αγώνες.
Antetokounmpo chose return to the Bucks over multiple options, including Knicks, sources said. Brothers Giannis and Thanasis, Brook and Robin Lopez all reunited in Milwaukee for next season. https://t.co/f0YcRcmvkE
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 28, 2023
Πηγή: newsbeast