Live τώρα    
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ολυμπιακός: Με τον Σπανούλη για νέα νίκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Ολυμπιακός: Με τον Σπανούλη για νέα νίκη

O Ολυμπιακός, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκα, με 15 νίκες - 6 ήττες, έχει σήμερα την ευκαιρία να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην κορυφή, καθώς αντιμετωπίζει (9.00 μ.μ., NOVA) στο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις Κάουνας (σκορ 9-12), που κάνει μία από τις τελευταίες προσπάθειες για να μπει στην πρώτη οκτάδα και να συνεχίσει στα πλέι οφ.

"Η Ζαλγκίρις είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και καλό μομέντουμ. Είναι σκληρή ομάδα, με πλουραλισμό στην επίθεση και η άμυνά μας πρέπει να την εξουδετερώσει. Από την άμυνα θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Δεν φοβόμαστε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε" δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του.

Ο προπονητής της Ζάλγκιρις Κάουνας και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν από δύο μέρες δήλωσε: "Νομίζω πως στο φάιναλ φορ θα προκριθούν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρμπαχτσε και ίσως ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να δω εκεί τον Παναθηναϊκό μου, αλλά αν συμβεί αυτό, θα είναι έκπληξη".

* Τα άλλα σημερινά ματς: 7.00 μ.μ. Νταρουσάφακα - Φενέρμπαχτσε, 10.00 μ.μ. Μπαρτσελόνα - Γαλατασαράι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0