Κατάθεση ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, που ερευνά την υπόθεση «εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο», έδωσε χθες ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.
Ο κύκλος της εξέτασης μαρτύρων αναμένεται να κλείσει σήμερα με την κατάθεση του Αλέξη Κούγια, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν σε απολογία οι πρώτοι κατηγορούμενοι. Ο Δ. Μελισσανίδης ήταν το τέταρτο πρόσωπο που κατέθεσε στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας. Είχαν προηγηθεί ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης.
Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα σε δεκαέξι πρόσωπα από τον χώρο του ποδοσφαίρου.