Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου ανέλαβε στη θέση του Μίλαν Τόμιτς. Ο Σφαιρόπουλος επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από μία πενταετία, καθώς μέχρι και το 2009 ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου των "ερυθρόλευκων". Ο νέος τεχνικός άρχισε με νίκη την παρουσία του στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, καθώς χθες ο Ολυμπιακός νίκησε με 81-62 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Δεκάλεπτα: 15-14, 30-44, 52-65, 81-62.
Τα άλλα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής: Κολοσσός Ρόδου - Πανελευσινιακός 83-68, Νέα Κηφισιά - Απόλλων Πάτρας 63-54, ΠΑΟΚ - Κόροιβος Αμαλιάδας 84-71, ΚΑΟ Δράμας - Άρης 70-74, Τρίκαλα - Παναθηναϊκός 70-96.
* Κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκα για τον μήνα Οκτώβριο, αναδείχθηκε από τη διοργανώτρια αρχή ο Βασίλης Σπανούλης. Στο διάστημα αυτό ο αρχηγός του Ολυμπιακού οδήγησε τους ερυθρόλευκους στο "3Χ3" (επί Βαλένθια εκτός, Λαμποράλ Κούτσα εντός και Νεπτούνας εκτός), ενώ είναι και πρώτος σκόρερ της φετινής διοργάνωσης. Αυτή είναι η τρίτη φορά στην καριέρα του Σπανούλη που του απονέμεται ο τίτλοςτου πολυτιμότερου παίκτη του μήνα στην Ευρωλίγκα.