Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Ξηλώνεται η διοίκηση στα ΕΛ.ΤΑ Ταχυμεταφορές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ξηλώνεται η διοίκηση στα ΕΛ.ΤΑ Ταχυμεταφορές

Ριζικές αλλαγές στην διοικητική δομή της ΕΛ.ΤΑ Ταχυμεταφορές δρομολογεί το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αφορμή στάθηκαν οι παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στα δικαιολογητικά που κατέθεσαν στον διαγωνισμό που έκανε η ΕΛ.ΑΣ για την διανομή των διαβατηρίων.

Παράλληλα με τις διοικητικές αλλαγές στην «Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.», προχωρά ήδη διοικητικός έλεγχος ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω οι ευθύνες σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών στον διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ., προυπολογισμού  10 εκατομμυρίων ευρώ.

Κομβικό σημείο της στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είναι η επιλογή νέου Δ.Σ. να συνδυαστεί με την κατάρτιση business plan της εταιρείας, στόχος του οποίου θα είναι τα ΕΛ.ΤΑ. να αναβαθμιστούν σε πυλώνα του τομέα των ταχυμεταφορών και της ταχείας, αποτελεσματικής και ασφαλούς αποστολής μικροδεμάτων στην ελληνική επικράτεια, θέτοντας παράλληλα οριστικό τέρμα στις κακοδαιμονίες και τις κατεστημένες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL