Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Αλ. Τσίπρας για την φωτιά στις Μυκήνες: Η στάση της κυβέρνησης προκαλεί οργή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλ. Τσίπρας για την φωτιά στις Μυκήνες: Η στάση της κυβέρνησης προκαλεί οργή

Την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η στάση της κυβέρνησης αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις Μυκήνες.

«Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η υπουργός δηλώνει ότι «οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα».

Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε» καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftsiprasalexis%2Fposts%2F10158809351968054&width=500Παραπληροφόρηση βλέπει η Λ. Μενδώνη

Για... παραπληροφόρηση κάνει λόγο η Λ. Μενδώνη απαντώντας στον Αλ. Τσίπρα.

«Λυπάμαι ειλικρινά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Δεν διανοούμαι ότι συνειδητά θέλει να δυσφημίσει τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και συνεπώς τη χώρα.

Από αύριο το πρωί, ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο των Μυκηνών λειτουργούν στο καθιερωμένο τους ωράριο. Είμαι στη διάθεση του π. πρωθυπουργού, να τον ξεναγήσω προσωπικά, όποτε εκείνος επιθυμεί. Ώστε, ιδίοις όμμασι να διαπιστώσει ότι οι Μυκήνες είναι οι πολύχρυσες του Ομήρου…» ανέφερε η υπουργός.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL