Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σ. Αναγνωστοπούλου: Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι παίζεται και με τη Δικαιοσύνη;

Euokinissi

«Τα πράγματα δεν είναι αστεία πια. Ο κ. Σκέρτσος έκανε ωμή παρέμβαση για ν αντικατασταθεί η Εισαγγελέας. Μάλλον δεν βόλευε κάποιους»

Την παρέμβαση από τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη σχολιάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

«Τα πράγματα δεν είναι αστεία πια. Ο κ. Σκέρτσος έκανε ωμή παρέμβαση για ν αντικατασταθεί η Εισαγγελέας. Μάλλον δεν βόλευε κάποιους. Εδώ έχουμε στυγνή, στυγνότατη δεξιά αντίληψη για τη Δημοκρατία» σημειώνει η Σ. Αναγνωστοπούλου και προσθέτει:

«Η δίκη είναι στην πιο κρίσιμη καμπή της και ο υφυπουργός ενοχλήθηκε από την αγόρευση της εισαγγελέως. Και μην ζητάμε να αποπεμφθεί ο Σκέρτσος από τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός συναίνεσε να μεταβληθεί το σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι παίζεται και με τη Δικαιοσύνη;».

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο