Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξεταστική επιτροπή για τη διερεύνηση των σκανδάλων στο χώρο της Υγείας (Video)

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, κ. Μπαλωμενάκης αναφέρθηκε στα έγγραφα που αναζήτησε το προεδρείο, ενώ όπως ενημέρωσε επέστρεψε πίσω στις αστυνομικές αρχές cd διότι περιελάμβανε προσωπικά δεδομένα, ενώ δεν βρέθηκε το ημερολόγιο της κ. Δαγκωνάκη που είχε ζητήσει η Επιτροπή.

Ο κ. Μαρτίνης κατά την αρχική του δήλωση ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα που η Επιτροπή οφείλει να ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών. «Αν έχω το δικαίωμα, προτείνω να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Αυγερινού και Καϋμενάκη, ανθρώπων της ΔΟΥ Κηφισιάς, του διευθυντή της συγκεκριμένης ΔΟΥ κ. Κολαϊτη, του Γιαννίκου, της Μπερετάνου και του κ. Παπαγεωργίου που μαζί με τον Γιαννίκο έκαναν όλους τους ελέγχους. Επίσης του κ. Χαραμή, του κ. Λιαρόπουλου, του κ. Πανταζόπουλου (συνδικαλιστή του Ντυνάν) του κ. Κοντογιαννόπουλου και του κ. Στριγκάρη». Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του ο Αν. Μαρτίνης επανέλαβε τις ευθύνες που επιρρίπτει κατά πολιτικών προσώπων όπως των κ. Αβραμόπουλο, Αδωνι Γεωργιάδη, Αν. Λοβέρδο και Μ. Βορίδη.  

"Το Ντυνάν είναι ο ορισμός της διαπλοκής" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρτίνης κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώ ένταση προκλήθηκε με διαμαρτυρίες βουλευτών της Ν.Δ. μετά από ανάρτηση στο twitter του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος έβγαλε φωτογραφία λίστες με φερόμενα ρουσφέτια και συγκεκριμένα διορισμούς στο ΚΙΕΝ που φέρονται να έγιναν από την κ. Κυπραίου και τον κ. Βερελή. 

Ενημέρωση, επιμέλεια: Κατ. Μπρέγιαννη

//v.24liveblog.com/live/?id=1394557

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL