Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μαυρίδης κατά Κυρανάκη: "Ο Πολάκης ήταν κύριος!"

Το "βαρύ πυροβολικό" της Οικογένειας σε τύπο και κανάλια, Πορτοσάλτε και Μαυρίδης "τράβηξε το αυτί" του βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Κυρανάκη για τις χθεσινές παρεκτροπές και την επίθεση στον Παύλο Πολάκη, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τις βαρύτατες αιχμές κατά της Ντ. Μπακογιάννη

Ο Θ. Μαυρίδης σε άρθρο του στο Liberal σημειώνει: "Οι Κυρανάκηδες είχαν πολλές ευκαιρίες μέχρι σήμερα για να αποδείξουν ότι τους έχουμε «παρεξηγήσει». Αυτοί έχουν μάλλον παρεξηγήσει τις δικές μας ανοχές." Δεν έχουν σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό που θέλουμε να εκπροσωπούμε" ενώ παραδέχεται ότι ο "συνήθης ύποπτος" όπως τον αποκαλεί Παύλος Πολάκης χθες ήταν "κύριος"

Ο Πορτοσάλτε απονέμει όσκαρ α' ανδρικού ρόλου στον Κυρανάκη: «Στον πάγκο» αν δεν μπορεί (Video)

"Κι ήρθε ο «πολύς» Κωνσταντίνος Κυρανάκης για να κάνει την συνεδρίαση αρένα, εκτοξεύοντας ύβρεις. «Είσαι κότα λειράτη» είπε ο κ. Κυρανάκης απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη. Μέσα στην Βουλή. Δεν του έδωσε δικαίωμα ο κ. Πολάκης" συνεχίζει στο άρθρο του.

"Τι ακριβώς εξυπηρέτησε ο κ. Κυρανάκης με αυτή του την στάση; Το έργο της Επιτροπής; Σίγουρα όχι. Τον αστικό χώρο; Ούτε για αστείο. Ενδεχομένως βρήκε έναν τρόπο για να θυμίσει στο «κοινό» του την ύπαρξή του. Να μας συγχωρεί, αλλά ο μεσαίος χώρος δεν χρειάζεται ακραίες φωνές. Μας φτάνει το νέο κόμμα που φτιάχνει ο κ. Κασιδιάρης. Δεν χρειαζόμαστε άλλες τέτοιες πολιτικές φωνές".

Και το άρθρο καταλήγει: "Ο κ. Κυρανάκης έχει ευνοηθεί όσο κανένας άλλος νέος πολιτευτής. Αλίμονο όμως αν αυτό έχει να προσφέρει στα κοινά ένας άνθρωπος που περνάει για πρώτη φορά την πόρτα του Κοινοβουλίου".

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις