Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Αδίκημα δεν φαίνεται να υπάρχει. Και αν αδίκημα εννοούν τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis από την Τουλουπάκη, τότε θα πρέπει να πάνε για ηθική αυτουργία τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Και τον Άρειο Πάγο ολόκληρο. Και την ολομέλεια του Συμβουλίου Εφετών.

Δεύτερον: Από ποια γεγονότα τεκμαίρεται η ηθική αυτουργία του Παπαγγελόπουλου; Η μία μάρτυρας είπε ότι ο Παπαγγελόπουλος την στραβοκοίταξε. Η άλλη είπε ότι την επέπληξε. Η άλλη ότι μπήκε στο γραφείο της χωρίς να χτυπήσει.

Ο άλλος είπε ότι είναι άσχετος με την υπόθεση, αλλά ο Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, και μπράβο στο "Πρώτο Θέμα" και τα άλλα σάιτ που τα αναδεικνύουν, αλλά δεν είναι στοιχεία.

Πόσο μάλλον που το πόρισμα της Προανακριτικής θα πρέπει να περάσει από δικαστικό συμβούλιο. Και οι δικαστές δεν είναι σαν τον Πλεύρη και τον Κεγκέρογλου, που θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά όπως νά 'ναι. Οι δικαστές έχουν προσωπική υπόληψη και θα την υπερασπιστούν. Αν δεν δουν στοιχεία, θα πετάξουν το πόρισμα στα σκουπίδια. Και αυτό δεν θα είναι καθόλου καλό για το κύρος του Κοινοβουλίου. Ούτε για το κύρος της κυβέρνησης.

Αυτός όμως που θα είναι σε αδιέξοδο, αν ναυαγήσει η Προανακριτική, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Γι' αυτό οι κραυγές για εκδίκηση και ισόβια. Δεν πειράζει. Τον καταλαβαίνουμε.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις