Live τώρα    
Χωρίς τη Ρωσία η συνάντηση των 7 ισχυρών στη Χάγη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χωρίς τη Ρωσία η συνάντηση των 7 ισχυρών στη Χάγη

Τους ηγέτες των επτά ισχυρών καθώς και την Ευρωπαϊκή Ένωση προσκάλεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα  εκτάκτως στη Χάγη για την επόμενη εβδομάδα.   

«Η συνάντηση αυτή θα επικεντρωθεί στην κατάσταση στην Ουκρανία και τις αποφάσεις που θα μπορούσε να λάβει προσεχώς η G7 για να απαντήσει στις εξελίξεις και να στηρίξει την Ουκρανία» ανέφερε η Κέιτλιν Χέιντεν, η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

Στην G7 θα συμμετέχουν οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Βρετανία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Ιαπωνία και η Ιταλία. Η απόφαση λήφθηκε σήμερα που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε τη συνθήκη προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι η προκαθορισμένη σύνοδος για τον Ιούνιο στο  Σότσι της Ρωσίας των G8 με τη συμμετοχή της Ρωσίας είναι πλέον στον αέρα μετά τις πρόσφατες εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0