Live τώρα    
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ / Εκδήλωση Χαϊδάρι: "Δημοκρατία, Συμμετοχή, ΜΜΕ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ / Εκδήλωση Χαϊδάρι: "Δημοκρατία, Συμμετοχή, ΜΜΕ"

Επειδή τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) συμμετέχουν στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα διαμορφώνοντας συνειδήσεις (άλλοτε αποκαλύπτοντας κρυμμένες αλήθειες και συνήθως αποσιωπώντας ή διαστρεβλώνοντας πραγματικότητες). Επειδή δημοκρατία είναι το ελεύθερο βήμα που προσφέρεται κυρίως σε όσους δεν έχουν φωνή. Επειδή η συμμετοχή χρειάζεται την ενημέρωση και η ενημέρωση τη συμμετοχικότητα των πολιτών.

Οι Πολίτες σε Δράση - Οικολόγοι Πράσινοι (η Αριστερή, Ριζοσπαστική και Οικολογική Δημοτική παράταξη στο Χαϊδάρι) και ο Ρ/Σ «105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 2Φεβρουαρίου 2014 κι ώρα 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, ημερίδα με θέμα: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΜΕ".

Στην ανοιχτή συζήτηση θα συμμετέχουν ο Δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης (διευθυντής του Ρ/Σ "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5"), η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση (ΕΡΤ) και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου (ΣΚΑΪ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0