Live τώρα    
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Άγιον Όρος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Άγιον Όρος

Αυτό επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής του αυτόνομου Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης.

Στο σημείο επιχειρούν από το πρωί με ρίψεις νερού δύο καναντέρ και ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ενώ παραμένουν οι 59 πυροσβέστες, τα 20 οχήματα και οι τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον κ. Στεργιάδη, στο σημείο βρίσκονται δύο μπουλντόζες και ένας εκφορτωτής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να συμβάλουν στο έργο δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών.

«Υπάρχει ένα μέτωπο φωτιάς έκτασης 700-800 στρεμμάτων. Η ένταση της φωτιάς και της φλόγας έχει πέσει. Καίγεται δασική έκταση στο ακρωτήριο Αράπης. Δεν υπάρχει κίνδυνος για κάποια Μονή», δήλωσε ο κ. Στεργιάδης. Η φωτιά καίει πεύκα και πουρνάρια.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0