Live τώρα    
Συγκέντρωση-απάντηση στη νέα απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην πλατεία Καλλιθέας της Θεσσαλονίκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συγκέντρωση-απάντηση στη νέα απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην πλατεία Καλλιθέας της Θεσσαλονίκης

Αιτία οι απρόκλητες επιθέσεις των ΜΑΤ στην Αττική στις πλατείες στην Αγ. Παρασκευή και Αγ. Γεώργιο στην Κυψέλη, αλλά και χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

Στις 12 το βράδυ του Σαββάτου, αφού για ώρες η αστυνομία είχε περικυκλώσει την περιοχή δημιουργώντας ένταση, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε νέους στην πλατεία Καλλιθέας στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Αφού έριξαν δακρυγόνα και κρότου λάμψης δημιουργώντας μια ασφυκτική ατμόσφαιρα για τους κατοίκους και τους νέους και τις νέες που βρισκόντουσαν εκεί, τους κυνηγούσαν επί ώρα στους στενούς δρόμους της Άνω Πόλης συνεχίζοντας να πετάνε κρότου λάμψης μέσα στους στενούς δρόμους.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0