Live τώρα    
Γ. Αμανατίδης: Γιατί κανείς δεν αναφέρεται στα emails του Φρουζή στον Μητσοτάκη; (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Αμανατίδης: Γιατί κανείς δεν αναφέρεται στα emails του Φρουζή στον Μητσοτάκη; (Video)

Τις σχέσεις Κ. Φρουζή – Κ. Μητσοτάκη, με αφορμή την παραδοχή του πρώην στελέχους της Novartis ότι οργάνωσε δείπνο όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης.https://www.youtube.com/embed/4dtSNojAwTg

«Είναι απορίας άξιο γιατί κανείς δεν αναφέρεται στα emails που έστελνε στον κ. Μητσοτάκη ο κ. Φρουζής, ο οποίος διοργάνωνε τις προεκλογικές συναντήσεις του πρωθυπουργού όταν έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ» επισήμανε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αντίθετα, όπως είπε, ο «κ. Φρουζής συναντήθηκε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπό τη θεσμική του ιδιότητα ως προέδρου του συνδέσμου φαρμακευτικών εταιριών και όχι μόνος του, αλλά με το προεδρείο, ποτέ μόνος του».

Ο Γ. Αμανατίδης τόνισε ότι είναι ψευδές τα περί μη κατάθεσης του Κ. Φρουζή στη δικαιοσύνη, καθώς όπως είπε, χθες το πρώην στέλεχος της Novartis παραδέχτηκε ότι έχει καταθέσει με υπομνήματα.

Τέλος, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι η φαρμακευτική δαπάνη και η δαπάνη για την υγεία από το 2015 είναι σταθερή και είναι κοντά στα 2 δις. ευρώ. «Η ΝΔ έκλεισε νοσοκομεία, εμείς βάλαμε 2,5 εκατ. ανασφάλιστους πολίτες» σημείωσε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0