Live τώρα    
Κάλεσμα στους πολίτες του Αλ. Τσίπρα από τα Σελλιά για συμμετοχή στο νέο ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κάλεσμα στους πολίτες του Αλ. Τσίπρα από τα Σελλιά για συμμετοχή στο νέο ΣΥΡΙΖΑ

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται, σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του από το Δήμο Αγίου Βασιλείου, και συγκεκριμένα από το χωριό Σελλιά.

Ο Αλ. Τσίπρας έγινε δεκτός από αρκετούς πολίτες, οι οποίοι τον άκουσαν να τους μιλά για την ισχυρή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, που θέλει να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή των πολιτών, μιας και σε αυτούς ανήκουν οι κατακτήσεις που έχουν γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης πως "στην πατρίδας μας, υπάρχουν δύο διαφορετικές «Ελλάδες»: Από τη μία πλευρά η παρασιτική Ελλάδα, που έχει μάθει να αναπτύσσεται με χάρες και ρουσφέτια, η Ελλάδα που μας οδήγησε στη κρίση και τη χρεοκοπία. Και από την άλλη, η Ελλάδα που συναντάμε στην πορεία μας προς τον λαό: Της δημιουργίας, της εντιμότητας και της αξιοπρέπειας. Αυτή που βλέπουμε στα πρόσωπα των ανθρώπων που μας εκφράζουν την αγωνία τους για την προκοπή του τόπου μας. Επίσκεψη στα Σελλιά Ρεθύμνου".

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmedia%2Fset%2F%3Fset%3Da.10157775823723054%26type%3D3&width=500

Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύουν οι πρώην υπουργοί και βουλευτές κ.κ. Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σε λίγη ώρα στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία της κωμόπολης.

Σε ερώτηση κατοίκων για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης απάντησε ότι με τους χειρισμούς της η σημερινή κυβέρνηση ναρκοθετεί την πορεία του έργου που είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος για νέες καθυστερήσεις, παρατήρησε.

Επίσης ερωτηθείς για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη περιοχή νότια του Ρεθύμνου, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε μιλώντας προς τους πολίτες τη θέση του ιδίου και του κόμματός του, ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες τους. Χρειάζεται πάντα μια ήπια ανάπτυξη των ανανέωσιμων πηγών ενέργειας -τόνισε-, ήπια ανάπτυξη του τουρισμού, πρόσθεσε, αντιτασσόμενος στο μαζικό τουρισμό.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση, και το Ρέθυμνο. Επίσης στις 19.00 στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση- συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο νομό Ρεθύμνου:

12:30: Ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με τους πολίτες στο Πέραμα, Μυλοποτάμου στην Κεντρική Πλατεία.

19:30: Στην Πλατεία Σοχώρας στην πόλη του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0