Live τώρα    
Εξόρμηση για τα δύο χρόνια κυβέρνησης της Αριστεράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξόρμηση για τα δύο χρόνια κυβέρνησης της Αριστεράς

Ο προγραμματισμός της εξόρμησης με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων της κυβέρνησης της Αριστεράς συζητήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Η εξόρμηση συνεχίζει στην κατεύθυνση της αδιαμεσολάβητης επαφή που επιδιώκει να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία. Οι ανοιχτές εκδηλώσεις και συζητήσεις θα ξεκινήσουν το σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου, θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και περιλαμβάνουν περιοδείες υπουργών, βουλευτών και κομματικών στελεχών, ενώ θα γίνει προσπάθεια οι περιφέρειες που θα επισκεφθούν να έχουν συνάφεια με τους τομείς ευθύνης τους.

Η εξόρμηση θα κορυφωθεί με μια κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, η οποία ενδεχομένως να γίνει εκτός Αττικής. Στόχευση των περιοδειών αυτών θα είναι γίνει ο έως τώρα απολογισμός του κυβερνητικού έργου, αλλά και ο σχεδιασμός των επόμενων βημάτων μέσα από τον διάλογο με την κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0