Live τώρα    
Μαξίμου: Στα 22.900 ευρώ το κόστος του ταξιδιού στην Κούβα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαξίμου: Στα 22.900 ευρώ το κόστος του ταξιδιού στην Κούβα

Στο δημοσίευμα των «Νέων» που στηρίζεται σ΄ έναν πιλότο που «πιλοτάρει  ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», το οποίο ανέφερε ότι το κόστος του αεροπλάνου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αβάνα «έφτασε τις 300.000 δολάρια» απαντούν κυβερνητικές πηγές.

«Ο ένας πιλότος που 'πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος', θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ!» σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν:

«Θα πρέπει τώρα ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος» στα έξοδα της αποστολής να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας. Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0