Live τώρα    
ΣΥΡΙΖΑ: Νέα μνημονιακά εγκλήματα - Μεσιτικό γραφείο η κυβέρνηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα μνημονιακά εγκλήματα - Μεσιτικό γραφείο η κυβέρνηση

Για "νέο αντιδραστικό γύρο μνημονιακών προαπαιτουμένων" από την κυβέρνηση προειδοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει ότι "θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και δεν θα αφήσει τη χώρα έρμαιο στις ορέξεις των δανειστών".

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

"Η κυβέρνηση έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα από τις στημένες συνθέσεις των θερινών τμημάτων, να προχωρήσει στο νέο αντιδραστικό γύρο μνημονιακών προαπαιτουμένων. Έχουν μετατρέψει τη χώρα σε μια οιονεί αποικία χρέους των δανειστών, με την κυβέρνηση να παίζει το ρόλο του μεσιτικού γραφείου στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο.

Το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των αιγιαλών, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος και η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος συνιστούν τα νέα μνημονιακά εγκλήματα στα οποία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προχωρούν ακάθεκτοι, γνωρίζοντας τις καταστροφικές συνέπειες για την κοινωνία και την οικονομία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους, θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων, και δεν θα αφήσει τη χώρα έρμαιο στις ορέξεις των δανειστών".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0