Live τώρα    
Ο Θάνος Μικρούτσικος απόψε στην Πάτρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Θάνος Μικρούτσικος απόψε στην Πάτρα

Σε γνώριμα λημέρια, στην Πάτρα και στο Διεθνές Φεστιβάλ της, του οποίου υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής, επιστρέφει σήμερα ο Θάνος Μικρούτσικος, σε μια συνάντηση ποίησης, μουσικής και λόγου, προκειμένου να «διώξει την κατάρα των όσων μας συμβαίνουν...»

Έτσι, στον Ελαιώνα του Κάστρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, στις 9.30 το βράδυ, ο Πατρινός μουσικοσυνθέτης θα παρουσιάσει μια μουσική συνάντηση ανάμεσα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ ("η καλύτερη περίπτωση για να μιλήσουμε για τη βαρβαρότητα αυτών που μας συμβαίνουν", όπως λέει), τον Γουίλαμ Μπλέικ και τον ποιητή Γιώργο Κοζία, μελοποιημένα ποιήματα των οποίων περιέχονται στο βιβλίο-cd Πέντε κείμενα μετά μουσικής του Θάνου Μικρούτσικου και θα παρουσιαστούν στην αποψινή συναυλία.

Παρόντες μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο στη συναυλία της Πάτρας η σοπράνο Αγγελική Καθαρίου, η Νέλλη Σεμιτέκολο στο πιάνο, η Ρίτα Αντωνοπούλου στο τραγούδι και οι Θύμιος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Χουντής στα πνευστά. Ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης θα συνοδεύσει τους καλεσμένους του στο πιάνο, το τραγούδι και την αφήγηση, με την μπρεχτική προτροπή: "Ας μην μας καταβροχθίσουν οι κοριοί»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0